2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – regenachtige start, in de middag meer zon

HOLLANDS KROON – Vandaag gaat het tijdens de ochtenduren enige tijd regenen en motregenen. In de middag komt de zon nu en dan tevoorschijn, maar er kan ook nog een bui vallen. De temperatuur stijgt naar 18 tot 19 graden en de zuidwestenwind is vrij krachtig. Later op de dag ruimt de wind naar het westen. 
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon, met morgenochtend kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 22 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 14 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 4. Na het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 17 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.