2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende bewolking en kans op (winterse)neerslag

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag ziet er toch heel anders uit dan de afgelopen dagen. De wind draait naar het zuiden tot zuidwesten en neemt toe tot vrij krachtig 5Bft. Uit de steeds dichtertrekkende bewolking gaat vandaag neerslag vallen soms in de vorm van (natte) sneeuw of hagel. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 2 graden en blijft de kans op (winterse) neerslag aanwezig.
Ook woensdag is nog een grijze natte dag met van tijd tot tijd (winterse) neerslag bij een middagtemperatuur van rond de 7 graden. De wind zwakt af naar matig 4Bft en in de nacht naar donderdag zwakt de wind nog verder af naar zwak tot matig 3Bft. Maar de kans op een winterse bui blijft aanwezig .
Donderdag is er weer wat ruimte voor de zon maar ook dan kan er wat lichte neerslag gaan vallen, de wind draait naar het westen tot noordwesten en is matig 4Bft, de middagtemperatuur schommelt zo rond de 7 graden.  Vrijdag is een kletsnatte dag met een middagtemperatuur van rond de 5 graden en een wind die waait uit het zuiden tot zuidoosten.
In het weekend is er dan weer kans op winterse neerslag dankzij de naar het noorden draaiende wind, de middagtemperatuur schommelt in het weekend rond de 6 graden. k
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.