2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op een bui


HOLLANDS KROON – Vandaag begint droog maar in de loop van de dag trekt de bewolking helemaal dicht en gaat het van tijd tot tijd regenen, vanavond kan het zelfs langere tijd gaan regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een zwakke wind uit varierende richtingen. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar 4 graden.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag is het wisselvallig met regelmatig een bui, de middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden. In de nacht naar woensdag koelt het af tot rond het vriespunt en neemt de kans op opvriezing weer toe.

Het weer na dinsdag

Woensdag ook nog regelmatig een bui en een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten bij een middagtemperatuur van rond de 9 graden, na woensdag gaat de temperatuur weer richting de 5 graden overdag en rond het vriespunt in de nachten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.