2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op regen

HOLLANDS KROON – Vandaag gaat het enige tijd regenen. Later op de dag nemen de regenkansen weer af, maar het blijft wel bewolkt. De maxima komen uit op 18 tot 19 graden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig. Bij Texel staat enige tijd een harde westenwind. Donderdagavond neemt de wind af.
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Hollands Kroon, met morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 19 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer na vrijdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met zaterdag kans op onweer en zondag nog wel . Het is 17 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 8 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag wordt het overdag kouder, maar ’s nachts warmer.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.