2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op regen, mogelijk met onweer

HOLLANDS KROON – Vandaag gaat het vooral aan het einde van de ochtend en aan het begin van de middag regenen. Daarbij is er ook kans op onweer. Later op de middag klaart het op. De temperatuur stijgt naar circa 20 graden. De wind waait uit het zuidwesten en is matig maar later ruimt de wind naar het westen en neemt af
Het weer voor morgen
Het wordt morgen bewolkt en wisselvallig in Hollands Kroon, met morgenochtend en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 19 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer voor de aankomende zeven dagen
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Hollands Kroon. Het is 20 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 17 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf dinsdag neemt de kans op zon weer toe en daalt de temperatuur tot 16 °C overdag en 13 °C ’s nachts.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.