2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op (winterse) neerslag

Hollands Kroon – Vandaag neemt de kans op een (winterse) bui toe, vanochtend kan er soms wat lichte (mot)regen vallen, later vandaag zal dit ook in de vorm van (natte)sneeuw zijn. De middagtemperatuur ligt met 5 graden op een normaal niveau voor de tijd van het jaar. De wind is vrij krachtig en waait uit het noordoosten tot noorden. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar rond het vriespunt of net daarboven.
Maandag is het wisselend bewolkt en droog, de wind blijft uit het noord tot noordoosten waaien en zwakt af naar matig 4Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden. Dinsdag wordt zoals het er nu naar uitziet een zonovergoten dag met een matige wind uit het oosten, 3Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden. Dit is tevens de laatste dag van deze week dat de temperatuur deze waarde haalt, na dinsdag komt er tijdelijk koudere lucht onze kant op maar tot een echte winterse periode zal dit niet leiden.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.