Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op (winterse) neerslag

Hollands Kroon – Vandaag neemt de kans op een (winterse) bui toe, vanochtend kan er soms wat lichte (mot)regen vallen, later vandaag zal dit ook in de vorm van (natte)sneeuw zijn. De middagtemperatuur ligt met 5 graden op een normaal niveau voor de tijd van het jaar. De wind is vrij krachtig en waait uit het noordoosten tot noorden. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar rond het vriespunt of net daarboven.
Maandag is het wisselend bewolkt en droog, de wind blijft uit het noord tot noordoosten waaien en zwakt af naar matig 4Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden. Dinsdag wordt zoals het er nu naar uitziet een zonovergoten dag met een matige wind uit het oosten, 3Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden. Dit is tevens de laatste dag van deze week dat de temperatuur deze waarde haalt, na dinsdag komt er tijdelijk koudere lucht onze kant op maar tot een echte winterse periode zal dit niet leiden.
eps_pluim_tt_06235

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs