2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vandaag zonnige perioden morgen kans op sneeuw

Hollands Kroon – De winter lijkt zich weer gereed te maken voor een aanval op de herfst die wij tot nu toe nog steeds hebben, Vandaag wordt het maximaal 6 graden maar vanaf morgen gaat de temperatuur toch richting de winterse temperaturen  en stijgt ook de kans op winterse neerslag. De wind is matig 4Bft en waait uit het noordoosten tot ooosten. In de nacht naar zondag koelt het af naar 2 graden.
Zondag is het bewolkt en neemt de kans op winterse neerslag toe, de temperatuur is met 4 graden al een gevoelig lager dan de laatste tijd. De wind trekt aan naar vrij krachtig, 5Bft wat het voor het gevoel nog een stuk kouder maakt.
Maandag en dinsdag is er veel ruimte voor de zon, op maandag draait de wind nog naar het noorden en is nog steeds vrij krachtig 5Bft maar op dinsdag draait hij naar het oosten en zwakt af naar matig 3BFt. Na dinsdag daalt de temperatuur naar over dag rond de 2 á 3 graden en in de nachten krijgen wij dan lichte nachtvorst.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.