2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel bewolking maar wel droog


HOLLANDS KROON – Vandaag overheerst de bewolking maar de kans op neerslag is nihil. De middagtemperatuur blijft steken bij 5 graden, wat vrijwel gelijk is aan het jaarlijkse gemiddelde voor deze tijd van het jaar. De wind is zwak, 2Bft, en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag gaat het licht vriezen.

Het weer voor donderdag

Donderdag wordt een zonnige dag, de zon zal vrijwel de gehele dag te zien zijn maar door de aanvoer van koude lucht uit het zuidoosten van Europa wordt het overdag niet veel warmer dan een graad of  1 bij een zwakke wind uit het zuiden. ’s Nachts vriest het 3 tot 4 graden.

Het weer na donderdag

Vrijdag wisselend bewolkt met periodes met zon, temperatuur overdag rond de 2 graden. Zaterdag(oudjaarsdag) temperatuur overdag 7 graden met vrij veel bewolking waaruit ’s avonds mogelijk wat motregen kan vallen. Zondag (nieuwjaarsdag), temperatuur overdag 7 graden, veel bewolking en enige tijd regen. Na zondag blijft het onstabiel met elke dag wel kans op 1 of meerdere buien.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.