2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel bewolking met kans op mist

HOLLANDS KROON – is het droog, maar waarschijnlijk meest bewolkt weer met in de ochtend nog kans op nevel en mist. De temperatuur komt uit op 4 graden: in de Noordkop en op Texel wordt het 6 graden. De wind is zwak tot matig en gaat uit het westen waaien.
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon, met vannacht en morgenochtend kans op mist. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 6 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 5 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 3 °C overdag en -2 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op zon weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 9 °C.

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.