Weerbericht Hollands Kroon – veel wind en vanavond veel regen

Hollands Kroon – Vandaag is het vrij onstuimig, de wind is krachtig tot hard 6 á 7Bft met uitschieters naar stormachtig 8Bft waarbij de tempertuur oploopt naar 8 graden. Tegen de avond komt er een gebied met veel regen over onze regio te liggen. Vanavond kan het zelf even hozen en ook vannacht vallen er stevige regenbuien.
Het weekend verloopt ook niet bepaald droog, zaterdag valt er ook nog veel regen bij een middagtemperatuur van 9 graden. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten. Zondag is er wel veel bewolking maar zijn de buien zo goed als verdwenen.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs