2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel zon en bijna tropische temperaturen

HOLLANDS KROON – Voor de zon,- en liefhebbers van tropische tempeaturen wordt het genieten vandaag, de temperatuur zal vanmiddag ruim boven de 25 graden komen de liggen. De zon zal van vroeg in de ochtend tot laat in de avond schijnen aan een strak blauwe vrijwel wolkenloze hemel. De wind is matig 3Bft en waait uit het noordoosten.
Het weer voor woensdag
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 25 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 23 °C.
Het weer voor na woensdag
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. In het weekend wordt het overdag warmer, maar ’s nachts kouder en draait de wind naar het westen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.