2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel zon en het wordt 25 graden

HOLLANDS KROON – Het hogedrukgebied boven het Oostzeegebied verliest langzaam zijn invloed op het weerbeeld in het aandachtsgebied. Het lagedrukgebied nabij het Iberisch Schiereiland beweegt langzaam noordoost en vanuit het hoge noorden komt tegen het einde van de week een laag naar het zuiden afzakken. 
Boven Scandinavie zien we dan op hoogte een trog uitdiepen en er komt in onze omgeving een noord- noordwestelijke stroming op gang. Hiermee wordt significant koudere lucht aangevoerd. De trog boven Scandinavie wordt in de meeste scenario’s in de loop van de volgende week meer naar het westen geprojecteerd, hierdoor wordt de stroming meer westelijk en lijkt de temperatuur geleidelijk weer iets, (maar niet helemaal) uit het dal te klimmen.
De overgang van warm naar een stuk kouder, begin deze week zal waarschijnlijk niet geheel ongemerkt gebeuren. Op woensdag zien we behoorlijk hoge cape waardes met daarbij een sterk neerslag signaal.(KNMI)

Veel zon en hoge temperaturen

Vandaag op moederdag opnieuw veel zon en temperaturen tussen 23 en 25 graden. De wind waait uit het oosten en is matig, bij Texel en op het IJsselmeer vrij krachtig. Ook na het weekeinde eerst nog warm, maar wel vanaf dinsdag kans op een (onweers)bui. Later in de week koelt het af.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.