2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel zon en het wordt 6 graden

Hollands Kroon – Na de grijze dagen van vorige week en afgelopen weekend is het nu tijd voor de zon. Zowel vandaag als morgen is het de zon die de hoofdrol voor zich gaat opeisen. De wind is op beide dagen matig 3 tot 4Bft en de middagtemperatuur loopt vandaag op naar 6 graden. In de nacht naar woensdag koelt het weer snel af tot onder het vriespunt.
Woensdag lijkt de koudste dag van de week te worden met een middagtemperatuur van rond de 3 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar donderdag koelt het wederom af tot onder het vriespunt.
Donderdag en vrijdag zijn ook nog mooie zonnige dagen al komt er wel wat meer bewolking boven onze regio te hangen waardoor de zon soms even moet plaatsmaken. Op donderdag loopt de temperatuur op naar 4 graden op vrijdag door een naar het zuidwesten draaiende wind weer wat warmer met 6 graden.
Vanaf het weekend neemt de wisselvalligheid weer toe, komt er weer meer bewolking en zeker op zaterdag neemt de kans op een paar stevige regenbuien toe. De temperatuur loopt nog verderop naar richting de 8 á 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten, 5Bft.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.