Weerbericht Hollands Kroon – veel zon en het wordt 6 graden

Hollands Kroon – Na de grijze dagen van vorige week en afgelopen weekend is het nu tijd voor de zon. Zowel vandaag als morgen is het de zon die de hoofdrol voor zich gaat opeisen. De wind is op beide dagen matig 3 tot 4Bft en de middagtemperatuur loopt vandaag op naar 6 graden. In de nacht naar woensdag koelt het weer snel af tot onder het vriespunt.
Woensdag lijkt de koudste dag van de week te worden met een middagtemperatuur van rond de 3 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar donderdag koelt het wederom af tot onder het vriespunt.
Donderdag en vrijdag zijn ook nog mooie zonnige dagen al komt er wel wat meer bewolking boven onze regio te hangen waardoor de zon soms even moet plaatsmaken. Op donderdag loopt de temperatuur op naar 4 graden op vrijdag door een naar het zuidwesten draaiende wind weer wat warmer met 6 graden.
Vanaf het weekend neemt de wisselvalligheid weer toe, komt er weer meer bewolking en zeker op zaterdag neemt de kans op een paar stevige regenbuien toe. De temperatuur loopt nog verderop naar richting de 8 á 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten, 5Bft.
eps_pluim_tt_06235

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs