2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel zon maar ook koud voor de tijd van het jaar

Hollands Kroon – Vandaag opnieuw veel zon en maxima tussen 2 en 5 graden. De wind is eerst zwak en veranderlijk, later een zwakke tot matige zuiden- tot zuidwestenwind.In de nacht naar woensdag gaat het zo’n 4 graden vriezen.

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 7 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 4 °C.

Het weer na woensdag

De komende dagen is het bewolkt en droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 9 °C en ’s nachts blijft de temperatuur 5 tot 7 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 3. Na het weekend neemt de kans op zon toe en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 4 °C.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.