2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veelal bewolkt en kans op buien

Hollands Kroon – Vandaag is het veelal bewolkt met kans op buien, De temperatuur komt uit op circa 10 graden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig: aan de kust en op het IJsselmeer krachtig en soms nog even hard. Na dinsdag blijft het nog een dag of wat wisselvallig, maar de wind zwakt af. Op vrijdag en zaterdag is het droog met in het weekeinde ook meer zon en maxima tot 15 graden.
Een zuidwestelijke stroming voert maritiem polaire lucht aan. Een barocliene zone (van oorsprong occlusie) ligt boven het midden en zuiden van het land, beweegt traag in noordelijke richting en bevindt zich om 12 UTC boven het noorden en verlaat in de loop van de middag het noorden. Tevens verbrokkelt het systeem daarbij. Een ontwikkelende trog (CAD) trekt woensdagnacht via East Anglia de Noordzee op. Het bijbehorende laag trekt woensdagochtend ten noorden van de Wadden oostwaarts richting Denemarken. Na passage voert de westelijke stroming maritiem polaire lucht aan.
Grote kans (ca. 80%) op terugkeer naar het wat koele en wisselvallige weertype. Kleine kans (ca. 20%) op aanhouden van het overwegend droge weertype met temperaturen boven normaal.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.