Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig maar in de ochtend wel wat bewolking

Hollands Kroon – Ook vandaag hebben wij weer flinke perioden met zon maar in de ochtend is er nog wel wat bewolking aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordoosten, 3Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar rond het vriespunt. Tijdens de eerste ochtendgloren op zaterdag duikt het kwik even onder het vriespunt waardoor het plaatselijk glad kan gaan worden.
Het weekend verloopt ook rustig met veel zon af en toe wat bewolking en een middagtemperatuur schommelt rond de 7 graden. De wind is matig 3 á 4Bft en blijft uit het noordoosten waaien.  Ook de eerste dagen van de volgende week is er veel zon. De middagtemperatuur loopt ook dan weer op naar waarden van rond de 9 á 10 graden.
Heerlijk voorjaarsweer dus.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs