2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig maar in de ochtend wel wat bewolking

Hollands Kroon – Ook vandaag hebben wij weer flinke perioden met zon maar in de ochtend is er nog wel wat bewolking aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordoosten, 3Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar rond het vriespunt. Tijdens de eerste ochtendgloren op zaterdag duikt het kwik even onder het vriespunt waardoor het plaatselijk glad kan gaan worden.
Het weekend verloopt ook rustig met veel zon af en toe wat bewolking en een middagtemperatuur schommelt rond de 7 graden. De wind is matig 3 á 4Bft en blijft uit het noordoosten waaien.  Ook de eerste dagen van de volgende week is er veel zon. De middagtemperatuur loopt ook dan weer op naar waarden van rond de 9 á 10 graden.
Heerlijk voorjaarsweer dus.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.