2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnige start, later toenemende bewolking

HOLLANDS KROON – Vandaag begint zonnig en het kwik loopt uit naar maximaal 22-23 graden. In de middag neemt de bewolking toe, later gevolgd door buiige regen. De wind waait uit het zuidoosten en neemt aan de kust toe tot vrij krachtig. Laat in de middag ruimt de wind naar het westen en wordt boven land korte tijd vrij krachtig en aan de kust krachtig. In de loop van de avond weer minder wind.
Het weer op maandag
Het wordt morgen zonnig en zo goed als droog in Hollands Kroon, met morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer na maandag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 19 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. In het weekend neemt de kans op neerslag toe.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.