2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrijwel droge dag met geregeld zon

HOLLANDS KROON – Vandaag blijft het op een enkele bui na droog. Verder is er geregeld zonneschijn, afgewisseld door stapelwolken. De temperatuur loopt op naar circa 20 graden. De zuidwestenwind is opnieuw matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon, met morgenochtend kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer voor na vrijdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 16 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag toe en daalt de temperatuur tot 17 °C overdag en 13 °C ’s nachts.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.