Weerbericht Hollands Kroon – vrijwel droge dag met geregeld zon

HOLLANDS KROON – Vandaag blijft het op een enkele bui na droog. Verder is er geregeld zonneschijn, afgewisseld door stapelwolken. De temperatuur loopt op naar circa 20 graden. De zuidwestenwind is opnieuw matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon, met morgenochtend kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer voor na vrijdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 16 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag toe en daalt de temperatuur tot 17 °C overdag en 13 °C ’s nachts.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs