2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er wolkenvelden, maar ook enkele opklaringen. Verder is plaatselijk wat (mot)regen mogelijk. De temperatuur komt uit op 14 graden en de wind waait zwak tot matig uit het noordoosten. In de nacht naar zondag koelt het flink af. Lokaal is er kans op vorst aan de grond. 
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 14 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 10 °C
Het weer na zondag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Hollands Kroon. Het is 13 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 8 °C. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 3.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.