Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt en het wordt 14 graden

Hollands Kroon – Woensdag overdag komt van tijd tot tijd de zon tevoorschijn en waarschijnlijk blijft het op de meeste plaatsen droog. De maxima komen uit op waarden tussen 12 graden aan zee en 13 tot 15 graden elders. De wind wordt matig uit het westen tot noordwesten. Donderdag is het meest droog. Vanaf vrijdag meer buien en lagere temperaturen.
Vandaag en morgen bevindt ons aandachtsgebied in een gebied met weinig gradient, de aanwezige lucht is van polaire origine. Aan de zuidwestflank van een hoogtelaag voor de kust van Noord-Engelend is de stroming op hoogte is zuidwestelijk. Een hoogtetrog boven de Duitse Bocht trekt noordoostwaarts weg. Een tweede hoogtetrog beweegt in de tweede helft van de middag over het uiterste zuidoosten van ons land. Morgen wordt de stroming in de grenslaag wat duidelijker zuidwest en daardoor in zijn geheel wat vochtiger. T500hPa bedraagt vandaag ca. -28 C, morgen een graadje lager.

Dag Zonkans Neerslagkans Min. temperatuur Max. temperatuur Windrichting Windsnelheid
Wo 40% 30% 7 14 nw 3
Do 40% 30% 4 15 zw 2
Vr 20% 80% 8 14 zw 3
Za 20% 80% 8 11 nw 3
Zo 30% 70% 5 11 nw 3-4
Ma 60% 30% 4 12 nw 3
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs