2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt en het wordt 14 graden

Hollands Kroon – Woensdag overdag komt van tijd tot tijd de zon tevoorschijn en waarschijnlijk blijft het op de meeste plaatsen droog. De maxima komen uit op waarden tussen 12 graden aan zee en 13 tot 15 graden elders. De wind wordt matig uit het westen tot noordwesten. Donderdag is het meest droog. Vanaf vrijdag meer buien en lagere temperaturen.
Vandaag en morgen bevindt ons aandachtsgebied in een gebied met weinig gradient, de aanwezige lucht is van polaire origine. Aan de zuidwestflank van een hoogtelaag voor de kust van Noord-Engelend is de stroming op hoogte is zuidwestelijk. Een hoogtetrog boven de Duitse Bocht trekt noordoostwaarts weg. Een tweede hoogtetrog beweegt in de tweede helft van de middag over het uiterste zuidoosten van ons land. Morgen wordt de stroming in de grenslaag wat duidelijker zuidwest en daardoor in zijn geheel wat vochtiger. T500hPa bedraagt vandaag ca. -28 C, morgen een graadje lager.

Dag Zonkans Neerslagkans Min. temperatuur Max. temperatuur Windrichting Windsnelheid
Wo 40% 30% 7 14 nw 3
Do 40% 30% 4 15 zw 2
Vr 20% 80% 8 14 zw 3
Za 20% 80% 8 11 nw 3
Zo 30% 70% 5 11 nw 3-4
Ma 60% 30% 4 12 nw 3

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.