Weerbericht Hollands kroon – wisselend bewolkt en het wordt 6 graden

Hollands kroon – Na de totaal veregende dag van zondag vandaag dan eindelijk weer eens meer ruimte voor de zon. De wind waait uit het noordoosten en is matig 4Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden, in de nacht naar dinsdag koelt het af naar rond het vriespunt maar tijdens zonsopkomst kan het door opvriezing toch verradelijk glad worden.
Dinsdag veel zon, een zuidoostelijke wind 3Bft en een middagtemperatuur van 5 graden. In de nacht naar woensdag gaat het een paar graden vriezen. Ook woensdag staat in het teken van veel zon maar met 3 graden overdag ook een frisse dag. De wind trekt iets aan naar matig tot vrij krachtig waardoor het voor het gevoel een stuk kouder aangaat voelen.
Ook donderdag is nog een vrij frisse dag met een middagtemperatuur van 4 graden, maar de zon zal weinig te zien zijn doordat de bewolking dicht gaat trekken. De wind draait naar het zuidwesten en voert warmere vochtige lucht aan waardoor de kans op wat lichte neerslag ook weer toeneemt. Na donderdag stijgt de temperatuur weer naar rond de 7 á 8 graden maar blijft het wel droog. De wind blijft waaien uit het zuidwesten en is matig 3 á 4Bft.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs