2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands kroon – wisselend bewolkt en het wordt 6 graden

Hollands kroon – Na de totaal veregende dag van zondag vandaag dan eindelijk weer eens meer ruimte voor de zon. De wind waait uit het noordoosten en is matig 4Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden, in de nacht naar dinsdag koelt het af naar rond het vriespunt maar tijdens zonsopkomst kan het door opvriezing toch verradelijk glad worden.
Dinsdag veel zon, een zuidoostelijke wind 3Bft en een middagtemperatuur van 5 graden. In de nacht naar woensdag gaat het een paar graden vriezen. Ook woensdag staat in het teken van veel zon maar met 3 graden overdag ook een frisse dag. De wind trekt iets aan naar matig tot vrij krachtig waardoor het voor het gevoel een stuk kouder aangaat voelen.
Ook donderdag is nog een vrij frisse dag met een middagtemperatuur van 4 graden, maar de zon zal weinig te zien zijn doordat de bewolking dicht gaat trekken. De wind draait naar het zuidwesten en voert warmere vochtige lucht aan waardoor de kans op wat lichte neerslag ook weer toeneemt. Na donderdag stijgt de temperatuur weer naar rond de 7 á 8 graden maar blijft het wel droog. De wind blijft waaien uit het zuidwesten en is matig 3 á 4Bft.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.