Weerbericht Hollands kroon – wisselend bewolkt en het wordt 6 graden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands kroon – Na de totaal veregende dag van zondag vandaag dan eindelijk weer eens meer ruimte voor de zon. De wind waait uit het noordoosten en is matig 4Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden, in de nacht naar dinsdag koelt het af naar rond het vriespunt maar tijdens zonsopkomst kan het door opvriezing toch verradelijk glad worden.
Dinsdag veel zon, een zuidoostelijke wind 3Bft en een middagtemperatuur van 5 graden. In de nacht naar woensdag gaat het een paar graden vriezen. Ook woensdag staat in het teken van veel zon maar met 3 graden overdag ook een frisse dag. De wind trekt iets aan naar matig tot vrij krachtig waardoor het voor het gevoel een stuk kouder aangaat voelen.
Ook donderdag is nog een vrij frisse dag met een middagtemperatuur van 4 graden, maar de zon zal weinig te zien zijn doordat de bewolking dicht gaat trekken. De wind draait naar het zuidwesten en voert warmere vochtige lucht aan waardoor de kans op wat lichte neerslag ook weer toeneemt. Na donderdag stijgt de temperatuur weer naar rond de 7 á 8 graden maar blijft het wel droog. De wind blijft waaien uit het zuidwesten en is matig 3 á 4Bft.
eps_pluim_tt_06235

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category