2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt en het wordt 8 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met wolkenvelden maar ook zijn er perioden met zonneschijn. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar dinsdag koelt het af tot zo’n 6 graden.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag neemt de kans op wat neerslag toe maar ook dan zal de zon zo nu en dan nog te zien zijn. De middagtemperatuur ligt rond de 7 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar woensdag koelt het af tot zo’n 4 graden.

Het weer na dinsdag

Ook na dinsdag blijven wij te maken houden met een zuidelijke stroming die er voor zorgt dat het overdag zo’n 9 á 10 graden gaat worden en in de nachten rond de 5 graden. De wind blijft zwak tot matig en waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.