2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt in de middag meer zon

HOLLANDS KROON – Vandaag is het aanvankelijk bewolkt. De neerslagkansen blijven klein. In de middag komt de zon er vaker aan te pas. Het kwik stijgt naar 18 tot 19 graden en de noordwestenwind, later krimpend naar west, is matig.
Het weer voor zaterdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Hollands kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 18 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.
Het weer na zaterdag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 19 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf dinsdag neemt de kans op zon toe en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 23 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.