2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt maar ook opklaringen

HOLLANDS KROON – Vandaag starten wij lokaal met nog wat laaghangende bewolking of zelfs mist, maar in de loopt van de ochtend trekt dat weg en is er wat ruimte voor opklaringen. De wind is zwak, 2BFt, en waait uit het westen. De middagtemperatuur loopt op naar 14 á 15 graden.
Het weer voor zondag
Het wordt morgen zonnig en droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 14 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 11 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 10 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 8 °C. De wind is matig, windkracht 3. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag toe en worden de nachten kouder met temperaturen rond 4 °C.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.