2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt maar ook ruimte voor de zon


HOLLANDS KROON – Vandaag valt er in de ochtend misschien nog een kleine bui maar verder is het droog. Er zijn vrij veel opklaringen, zeker in de middag. Maximumtemperatuur van 3 tot 5 graden en een zwakke veranderlijke wind. In de nacht naar vrijdag gaat het 3 graden vriezen

Het weer voor vrijdag

Vrijdag is het eerst zonnig maar later is het bewolkt en ’s avonds is er kans op sneeuw en regen. De middagtemperatuur komt uit op 3 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar zaterdag daalt de temperatuur tot 2 graden boven het vriespunt.

Het weer na vrijdag

Zaterdag overdag temperatuur rond de 8 graden bij een matige wind uit het westen, overdag vallen er enkele buien maar ook is er ruimte voor de zon. Zondag een copy van de zaterdag alleen wordt het met 9 graden iets warmer. De nachtvorst zijn wij weer kwijt, het koelt in de nacht naar zondag af tot zo’n 4 graden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.