2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt maar ook zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag begint met enkele mistbanken, opklaringen, en wat wolkenvelden. In de loop van de middag vrij veel bewolking en vanuit het noorden kans op wat regen, ook vanavond wellicht nog een bui. De wind is matig en waait uit noord tot noordoost, maximum rond 21 graden. 
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met donderdag kans op onweer. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag toe en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 18 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.