2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met ook zonnige perioden


HOLLANDS KROON – Vandaag is het wisselend bewolkt en zullen wij ook zo nu en dan de zon te zien krijgen maar in de loop van de middag trekt de bewolking dicht en gaat het vanavond regenen. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 7 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden, 5Bft, in de avond trekt deze aan tot krachtig met kans op rukwinden tot 80km/u. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar rond de 4 graden.

Het weer voor zaterdag

Zaterdag staat er veel wind en loopt de temperatuur op naar 8 graden, uit de aanwezige bewolking zal ook regelmatig wat neerslag gaan vallen maar ook is er ruimte voor de zon.

Het weer na zaterdag

We krijgen een redelijk onstuimige kerst met veel wind, regen en hoge temperaturen. Zondag 12 graden en op maandag tweede kerstdag 11 graden. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is bij vlagen krachtig 6 tot hard 7Bft. Ook houden wij het niet droog op beide dagen. Na maandag daalt de temperatuur weer richting de normale waarden voor de tijd van het jaar. En voor de sneeuwliefhebbers, die zullen echt richting het noorden van Scandinavië of richting de Alpenlanden moeten afreizen. Hier bij ons is de kans op een witte kerst of een witte oud/nieuws niet aanwezig.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.