2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met soms ook wat zon

HOLLANDS KROON – schijnt soms de zon, afgewisseld door enkele fikse buien met kans op onweer. Tijdens de middaguren neemt de buienkans geleidelijk af. De temperatuur loopt op naar 18 tot 19 graden en de zwakke tot matige wind waait uit het noordwesten. In het weekeinde op zaterdag nog een buienkans, zondag droog. Met 16-17 graden is het wel koel.
De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 16 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 11 °C. De wind is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af en stijgt de temperatuur tot 20 °C overdag en 15 °C ’s nachts.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.