Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met soms ook wat zon

HOLLANDS KROON – schijnt soms de zon, afgewisseld door enkele fikse buien met kans op onweer. Tijdens de middaguren neemt de buienkans geleidelijk af. De temperatuur loopt op naar 18 tot 19 graden en de zwakke tot matige wind waait uit het noordwesten. In het weekeinde op zaterdag nog een buienkans, zondag droog. Met 16-17 graden is het wel koel.
De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 16 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 11 °C. De wind is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af en stijgt de temperatuur tot 20 °C overdag en 15 °C ’s nachts.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs