2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met soms wat neerslag


HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met afwisselend bewolking maar ook  soms wat zon. Tegen de avond trekt de bewolking helemaal dicht en kan het ook gaan regenen. De wind is matig en waait uit het westen. In de nacht naar vrijdag blijft de neerslagkans groot en daalt de temperatuur tot net boven het vriespunt.

Het weer voor vrijdag

Vrijdag overdag maximaal 5 graden bij een vrij krachtige tot krachtige wind uit het westen, regelmatig valt er een bui en deze kunnen een winters karakter hebben.

Het weer na vrijdag

Na vrijdag gaan wij ons opmaken voor Koning Winter. Is het aankomend weekend nog gemiddeld 3 graden overdag met een matige noordelijke wind, vanaf maandag doet de winter intrede en zal zeker in de nachten het matig gaan vriezen, na dinsdag zal ook overdag de temperatuur niet meer boven het vriespunt uitkomen. Het lijkt erop dat er een periode van winters weer aan staat te komen, zeker voor de eerst komende 4 á 5 dagen. Daarna is het onzeker of de winter door gaat zetten.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.