2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met zonnige perioden


HOLLANDS KROON – Vandaag is het wisselend bewolkt maar er zijn ook perioden met zon. De middagtemperatuur blijft steken bij een frisse 13 graden maar door de zwakke wind zal het niet zo koud aanvoelen als de afgelopen paar dagen. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 6 graden.

Het weer voor donderdag

Vanaf donderdag komen de hogere temperaturen terug, zelfs hoger dan wat normaal is voor de tijd van het jaar. Overdag loopt het kwik op naar 19 graden bij een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten. Wel is er veel bewolking waaruit mogelijk wat neerslag kan vallen. “s Nachts daalt het kwik niet veel verder dan tot een graad of 12.

Het weer na donderdag

Vrijdag is het regenachtig, is er niet veel ruimte voor de zon en wordt het 18 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. Ook zaterdag is het de bewolking die overheerts en hieruit vallen regelmatig enkele buien maar heel veel regen zal er niet vallen waardoor de droogte die aan het ontstaan is enkel nog zo toenemen. De wind is matig, 3Bft, en waait uit het zuidwesten.
Zondag is het ook nog vrij onstabiel met hoge temperaturen, wel neemt de kans op neerslag af en zal de zon wat meer te zien zijn. De wind blijft uit het zuidwesten waaien en is zwak tot matig 3Bft.
Op de langere termijn bljift het zeker t/m de 18e mei nog vrij warm met zelfs volgende week woensdag de eerste kans op 20+ graden in onze regio. Maar daarna laten de berekening weer een terugval zien naar temperaturen van rond de 15 graden, iets onder normaal. Regen zal ook de ontbrekende factor in de maand mei zijn.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.