2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt, tegen de avond kans op motregen

HOLLANDS KROON – Vandaag naast wolkenvelden ook zonneschijn. Later op de dag neemt de bewolking toe en kan er wat lichte regen gaan vallen. Het kwik loopt op naar 13 graden en de wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig uit het zuidwesten. 
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 13 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 11 °C.
Het weer na donderdag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 14 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 10 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 10 °C.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.