2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt, vanmiddag kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking, zeker vanochtend zal de zon maar zelden te zien zijn. In de loop van de middag vallen er wat gaten in de bewolking waardoor de zon zo nu en dan de kans krijgt om te schijnen maar een spatje regen is ook niet uitgesloten. De middagtemperatuur bijft vanmiddag steken op 11 graden, bij een zwakke wind uit het noordoosten, 2Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot rond het vriespunt.
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 12 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 8 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Het is 10 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 7 °C. De wind waait uit het oosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af en draait de wind naar het zuiden.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.