2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wolkenvelden maar ook ruimte voor de zon

HOLLANDS  KROON – Vandaag hebben wij te maken met bewolking en uit deze bewolking kan mogelijk een spatje neerslag vallen. Maar ook is er soms wat ruimte voor de zon om te schijnen zodat het niet helemaal een grijze dag gaat worden. De temperatuur loopt op naar maximaal 13 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten tot noordoosten.
Het weer voor maandag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Zijdewind. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 13 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 9 °C.
Het weer na maandag
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Zijdewind. De temperatuur daalt tot 11 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 6 °C. De wind waait uit het oosten en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag warmer met temperaturen rond 15 °C.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.