2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wolkenvelden maar ook zonnige perioden


HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met afwisselend wolken en perioden met zon. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een zwakke wind uit het oosten. In de nacht naar zondag gaat het enkele graden vriezen.

Het weer voor zondag

Zondag is er veel zon en loopt de temperatuur op naar 4 graden, de wind waait uit het oosten en is zwak, 2Bft. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur tot een graad of 6 onder het vriespunt.

Het weer na zondag

Ook na zondag blijven wij rustig winterweer houden, overdag enkele graden boven nul en in de nachten lichte vorst. De wind komt uit zuid tot zuidoostelijke richting en is zwak, later in de week matig. De nachten blijven in het teken van lichte nachtvorst staan.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.