Weerbericht Hollands Kroon: wolkenvelden met kans op een bui

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – De dag start grijs vanwege de vele bewolking en lokaal is zelfs nevel of mist aanwezig. Aan het einde van de ochtend kan de zon zich even laten zien als de bewolking wat gaat breken.

In de loop van de middag neemt de kans op een spatje neerslag wel toe, vanuit het zuiden komt een gebied met neerslag Nederland binnen, maar de meeste neerslag gaat ten zuiden van onze regio vallen, de kans op neerslag bij ons is 20%.  Met de temperatuur zit het wel goed, die loopt vanmiddag op naar een zomerse 23 graden waar 18 graden normaal is voor de tijd van het jaar. De wind is zwak, 2Bft en waait uit het noordoosten.

Na vandaag veranderd er niet veel wat het weer betreft, elke dag veel bewolking, soms ook wat zon en de kans op een spatje regen blijft aanwezig.  De temperatuur gaat wel een stap terug doen. Donderdag 19 graden, vrijdag is de koudste dag met 16 graden en in het weekend ligt de temperatuur zo rond de 18 graden overdag. Maar dan is de kans op neerslag wel groter en gaat het ook wat harder waaien. De wind zelf draait van noordoost naar noordwest doordraaiend naar west/zuidwest en voert koelere vochtige lucht met zich mee.

Voor meer weer kijk op de website van ons weerstation

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category