2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zeer zonnig, later sluierbewolking

HOLLANDS KROON – Vandaag opnieuw veel zon en maxima tot 23-24 graden. Later op de dag kan er wat sluierbewolking over drijven. De wind waait opnieuw uit het noordoosten en is matig van sterkte.
Het weer voor vrijdadg
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 19 °C.
Het weer na vrijdag
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen toe in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 18 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is vrij krachtig, windkracht 5. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 24 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.