2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig, in de middag kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag is er geregeld zonneschijn, maar later kan er ook een bui ontstaan. De temperaturen komt uit op 24 graden en de zwakke tot matige wind gaat naar het westen tot noordwesten. 
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 24 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weekendweerbericht
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Wieringerwaard. Overdag wordt het ongeveer 22 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind waait uit het noorden en is matig, windkracht 3. Na het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 20 °C en draait de wind naar het westen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.