Weerbericht Hollands Kroon – zonnig, in de middag kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag is er geregeld zonneschijn, maar later kan er ook een bui ontstaan. De temperaturen komt uit op 24 graden en de zwakke tot matige wind gaat naar het westen tot noordwesten. 
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 24 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weekendweerbericht
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Wieringerwaard. Overdag wordt het ongeveer 22 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind waait uit het noorden en is matig, windkracht 3. Na het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 20 °C en draait de wind naar het westen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs