Weerbericht Hollands Kroon – zonnig weekend voor de boeg

Hollands Kroon – Na de zeperd van gisteren toen door de wegvallende wind de mist maar niet wilde verdwijnen en het toch nog een grijze koude dag werd lijkt het vandaag toch echt zonnig te gaan worden. In de ochtend is er nog wel wat lage bewolking en lokaal ook mist maar dit gaat dan aan het eind van de ochtend oplossen waarna de zon alle ruimte krijgt om te schijnen. De wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het noordoosten. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 7 graden, in de nacht naar zondag koelt het af tot rond het vriespunt of net even daar onder.
Zondag een herhaling van zetten, veel ruimte voor de zon, een zwakke tot matige wind uit het noordoosten en een middagtemperatuur van rond de 8 graden. De eerste 3 dagen van volgende week staan ook in het teken van veel zon, weinig wind en een middagtemperatuur van rond de 9 á 10 graden. Tegen het einde van de volgende week gaan de temperaturen mogelijk nog verder omhoog tot in de dubbele cijfers.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs