2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig weekend voor de boeg

Hollands Kroon – Na de zeperd van gisteren toen door de wegvallende wind de mist maar niet wilde verdwijnen en het toch nog een grijze koude dag werd lijkt het vandaag toch echt zonnig te gaan worden. In de ochtend is er nog wel wat lage bewolking en lokaal ook mist maar dit gaat dan aan het eind van de ochtend oplossen waarna de zon alle ruimte krijgt om te schijnen. De wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het noordoosten. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 7 graden, in de nacht naar zondag koelt het af tot rond het vriespunt of net even daar onder.
Zondag een herhaling van zetten, veel ruimte voor de zon, een zwakke tot matige wind uit het noordoosten en een middagtemperatuur van rond de 8 graden. De eerste 3 dagen van volgende week staan ook in het teken van veel zon, weinig wind en een middagtemperatuur van rond de 9 á 10 graden. Tegen het einde van de volgende week gaan de temperaturen mogelijk nog verder omhoog tot in de dubbele cijfers.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.