2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig zomerweer

HOLLANDS KROON – Ondank dat het KNMI deze zomer officieel tot een treurige zomer heeft uitgeroepen vanwege de vele bewolking en dagen die kwa temperatuur onder normaal verliepen gaan wij nu een tijdje van mooi zomers weer tegemoed. Vandaag loopt de temperatuur op naar rond de 21 á 22 graden bij een matige wind uit het noordoosten tot oosten. Ook de zon zal vandaag de hoofdrol spelen.
Het weer voor woensdag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.
Het weer na woensdag
De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Hollands Kroon. Het is 20 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 16 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 19 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.