2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met vrij zonnige perioden maar afgewisseld met laaghangende bewolking. De middagtemperatuur blijft steken op 3 graden bij een zwakke wind uit het oosten. In de nacht naar woensdag gaat een graad of 2 vriezen. Tijdens zonsopkomst woensdagochtend is er kans op lokale gladheid.

Het weer voor woensdag

Woensdag gaat de wisselvalligheid sterk toenemen, de middagtemperatuur loopt op naar 5 graden, de wind draait naar het zuidwesten en is matig, 4Bft. In de nacht naar donderdag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt.

Het weer na woensdag

Na woensdag gaan we een onstuimige periode tegemoed, de wind zal aantrekken naar vrij krachtig en tijdens de kerstdagen mogelijk krachtig tot stormachtig, de kans op neerslag neemt ook fors toe, zeker op donderdag en in het weekend kunnen er flinke buien gaan vallen. De temperatuur loopt op naar rond de 10 á 11 graden in het weekend. Daarmee is de kans op een witte kerst totaal verdwenen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.