2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag neemt de buienkans in de loop van de dag weer toe. De buien kunnen lokaal heftig zijn en gaan vergezeld van onweer, mogelijk ook hagel en veel neerslag. De temperaturen lopen uiteen tussen 17 en 21 graden. De noordoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. Ook maandag nog een grote buienkans en iets lagere temperaturen. Daarna afwisselend zonneschijn en buienkansen. De temperatuur gaat weer wat omhoog.
De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en is de kans op neerslag hoog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 18 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag af.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.