2°C | Amsterdam

weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en met 6 graden aan de frisse kant

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met zonnige perioden maar de kans op wat lichte motregen is zeker niet uitgesloten. De wind komt uit het noordoosten en is matig 3 tot 4BFt, de middagtemperatuur loopt op naar rond de 6 graden waar 9 graden normaal is voor de tijd van het jaar. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar rond het vriespunt.
Het weer voor zaterdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 5 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 1 °C.
Het weer na zaterdag
De komende dagen is het bewolkt en droog in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 6 °C overdag en 1 °C ’s nachts. De wind waait uit het zuiden en is matig, windkracht 3. Vanaf dinsdag stijgt de temperatuur tot 10 °C overdag en 8 °C ’s nachts.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.