2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden maar ook kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met regelmatig zonnige perioden maar de kans op een bui wordt ook zeker niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 19 graden bij een vrij matige wind uit het zuidwesten 4Bft.
Het wordt morgen zonnig en zo goed als droog in Hollands Kroon, met morgenochtend kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 16 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Wieringerwaard. Overdag wordt het ongeveer 18 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag warmer met temperaturen rond 20 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.