2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden maar ook kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag begint met zonneschijn. Later ontstaan stapelwolken die lokaal nog tot een bui kunnen uitgroeien. De temperatuur loopt op naar 17 tot 18 graden. De wind waait uit het noordwesten en is vrij krachtig. 
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Hollands Kroon, met morgenochtend en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 17 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 15 °C.
Het weer na vrijdag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Het is 18 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 16 °C. De wind waait uit het noordwesten en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 22 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.