2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden maar ook kans op stormachtige wind


HOLLANDS KROON – Vandaag ziet het weer er wat de zon betreft er een stuk vriendelijker uit. De zon zal zich regelmatig laten zien waardoor de temperatuur vanmiddag gaat oplopen tot 10 mogelijk 11 graden. De wind is helaas een spelbreker, deze neemt toe in kracht tot krachtig 6 á 7 Bft en mogelijk zelfs in de loop van de middag stormachtig 7 tot 8Bft met rukwinden tot 90km/u. In de nacht naar dinsdag koelt het af tot zo’n 6 graden.

Het weer voor dinsdag

Met 9 graden nog steeds ruimschoots boven het jaarlijkse gemiddelde voor de tijd van het jaar, de wind is weer tot bedaren gekomen en is matig 3 tot 4BFt. In de nacht naar woensdag koelt het wel stevig af naar 1 á 2 graden boven het vriespunt.

Het weer na dinsdag

Een (tijdelijke) omslag naar kouder weer. Woensdag 5 graden maar de dagen daarna wordt het niet veel warmer dan rond de 1 á 2 graden met in de nachten 3 tot 4 graden vorst, enkel vlak aan het ijsselmeer zal het iets warmer blijven door de warmte van het water. Of dit een defintieve winterse aanval is, het lijkt met de laatste berekeningen maar van korte duur te zijn en start januari weer met temperaturen ruim boven het vriespunt.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.