2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige start, later meer bewolking

HOLLANDS KROON – Vandaag begint met zonneschijn en sluierwolken. Later op de dag wordt het wolkendek dikker en in de avond neemt de kans op lichte regen toe. Het kwik stijgt naar 4 tot 5 graden. Voor het gevoel is het kouder vanwege de matige, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige zuiden- tot zuidoostenwind. 
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 4 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 2 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen neemt de bewolking en regen toe in Medemblik. De temperatuur stijgt tot 10 °C overdag en 9 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag daalt de temperatuur tot 7 °C overdag en 3 °C ’s nachts.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.