Weerbericht Hollands Kroon – zonnige start, later wat meer bewolking

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Het wordt genieten vandaag van een heerlijke nazomerse dag waarbij de temperatuur net zoals maandag weer richting de 24, mogelijk zelfs 25 graden gaat oplopen. Wel komen er later in de ochtend en zeker vanmiddag wat meer stapelwolken voor en de matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar een zwoele 15 á 16 graden. Normaal voor deze tijd van het jaar is overdag 17 á 18 graden en 11 á 12 graden in de nachten.

Woensdag en donderdag zijn ook nog fraaie nazomerse dagen met veel zon maar toch ook wel wat (hoge) bewolking. Overdag temperaturen van 23 graden op woensdag en 22 graden op donderdag. De wind is overwegend matig 4Bft. van kracht en waait uit het zuiden tot zuidwesten. Op donderdag is de bewolking wel wat hardnekkiger dan op de woensdag. De nachttemperaturen liggen zo rond de 15 graden.

Na donderdagis het over en uit met het nazomerse weerbeeld, er is dan veel bewolking en vallen er enkele buien. De zon zal zo nu en dan ook nog wel te zien zijn maar het is na donderdag een paar dagen echt herfstachtig. Overdag niet veel warmer dan 19 graden op vrijdag, zelfs maar 15 graden op zaterdag en 17 graden op zondag. De wind is op vrijdag en zonda behoorlijk aanwezig, tijdens buien is zelfs even een 6 á 7Bft mogelijk.

Na het weekend komen we weer in een wat rustige vaarwater maar veel warmer dan 16 á 17 graden gaat het niet meer worden voor de rest van de maand.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category