Weet jij wat Swingo is?

Foto: Swingo in de Keijzershof Anna Paulowna (Foto aangeleverd)

ANNA PAULOWNA – Het is een muzikale bingo. Tijdens de Week Tegen Eenzaamheid aangeboden aan de bewoners van Keijzershoff in Anna Paulowna. Eén van de vele mooie initiatieven tijdens deze week, waarin Hollands Kroners elkaar konden ontmoeten.

Op de nieuwspagina van de Hollands Kroonse Uitdaging komen daar momenteel bijna dagelijks verslagen over bij. De Hollands Kroonse Uitdaging had haar rol in het mogelijk maken van deze activiteiten en brengt deze graag onder de aandacht.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs