Werknemers Boskalis even met vakantie!

’t VERLAAT – De werknemers van Boskalis kunnen tevreden een tijdje met vakantie (4 weken). De reconstructie van de N 241 verloopt voorspoedig, het gedeelte vanaf Zijdewind naar ‘t Verlaat (N 242) is men al vergevorderd met de aanleg en afwerking van de nutsvoorzieningen en andere werkzaamheden.
Deze werkzaamheden zijn in de omgeving van Schagen (Zuid) al nagenoeg voltooid en is men al behoorlijk gevorderd met de aanleg van wegen en rotondes. De rotonde bij Haringhuizen en de Witte Paal is al geruime tijd gedeeltelijk in gebruik, terwijl de rotonde bij de Zuiderweg ook nagenoeg voor elkaar is.
De hoofdrijbaan van de nieuwe N 241 tussen de Haringhuizerweg en de Hoep nadert ook z’n voltooiing en is bij en over de nieuwe tunnel ok al een gedeelte weg in gebruik over de eerste fase van de tunnel die nu verder kan worden afgerond.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs