2°C | Amsterdam

Werknemers Boskalis even met vakantie!

’t VERLAAT – De werknemers van Boskalis kunnen tevreden een tijdje met vakantie (4 weken). De reconstructie van de N 241 verloopt voorspoedig, het gedeelte vanaf Zijdewind naar ‘t Verlaat (N 242) is men al vergevorderd met de aanleg en afwerking van de nutsvoorzieningen en andere werkzaamheden.
Deze werkzaamheden zijn in de omgeving van Schagen (Zuid) al nagenoeg voltooid en is men al behoorlijk gevorderd met de aanleg van wegen en rotondes. De rotonde bij Haringhuizen en de Witte Paal is al geruime tijd gedeeltelijk in gebruik, terwijl de rotonde bij de Zuiderweg ook nagenoeg voor elkaar is.
De hoofdrijbaan van de nieuwe N 241 tussen de Haringhuizerweg en de Hoep nadert ook z’n voltooiing en is bij en over de nieuwe tunnel ok al een gedeelte weg in gebruik over de eerste fase van de tunnel die nu verder kan worden afgerond.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.