2°C | Amsterdam

Westerland Offroad Challenge

WESTERLAND – Morgen. zondag 4 december is het weer zover; De Westerland Offroad Challenge. Voor de vijfde keer organiseert Wielersport Wieringen op het unieke parcours een mountainbike wedstrijd voor elk niveau. De combinatie van Lutjestrand, boerenerf, camping en klimmetjes zorgt jaarlijkse voor een sterke winnaar. Ramses Bekkenk, Tim Lemmers en Tino Haakman (2x) prijken reeds op de erelijst van de jonge cross.
Deelnemers kunnen zich aanmelden via [email protected] o.v.v. Naam, woonplaats & chipnummer. Kosten zijn 5 euro. Inschrijven op de dag zelf kan ook. Kosten zijn dan 7,50 euro. Een chip huren is uiteraard mogelijk (Niet verplicht, chiphuur 5 euro).
De start zal zijn om 10:30. De wedstrijd gaat over 1 uur + 1 ronde. De permanance zal wederom bij beachbar Brandend Zand zijn. Hier kun je na de race ook gezellig nazitten. Als hoofdsponsor van de Westerland Offroad Challenge treedt bouwbedrijf Hollands Kroon op.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.